Tilbage

Kædesavsolie 20L

HQ5793962-01

På lager (levering: 1-3 dage)
DKK 719,00

inkl. moms

Varebeskrivelse


Relaterede produkter


Stihl MS182 C BE Motorsav , 35 cm 14

SI11482000096

Stihl MS182 C BE Motorsav , 35 cm 14"

Motorsav MS 182 C-BE fra Stihl

Velegnet til vedligeholdelse af private grundarealer samt anvendelse inden for have- og landskabsarbejde eller håndværkerbranchen.
Med en kraftig Stihl 2-MIX-motor, og nem værktøjsfri kædestramning på siden.

Komfortabel at arbejde med grundet antivibrationssystem og kombihåndtag med stopfunktion til enkel genstart af den varme motorsav efter korte pauser.
Med étgrebs-betjeningen kan alle funktioner som start, betjening og stop styres med én hånd.
Easy2Start teknologi, en spiralfjeder mellem startsnoren og krumtappen lagrer energien og kompenserer kraftmodstanden i starttrækket. Du behøver dermed kun halvt så mange kræfter for at starte maskinen og hastigheden i selve starttrækket kan reduceres med to tredjedele.

Tanklåg med bajonetfatning sikrer hurtig og værktøjsfri åbning og lukning af benzintanken selv med handsker på
Nem start af sav, slå kontakten ned på symbolet for koldstart. Umiddelbart efter start, kan der gives fuld gas. Når motorsaven slukkes går knappen automatisk tilbage til almindelig opstart, og derved kan saven nemt startes igen, også når den er varm.
Let tilgængeligt og værktøjsfri kædespænding på siden af saven, justering af kædespændingen foretages enkelt efter at have løsnet dækslet på siden af saven spændes kæden ved hjælp af et indstillehjul.

Antivibrationssystem som reducerer vibrationerne fra motoren og savkæden, hvilket skåner hænder og arme.
Transparent tank gør at du let kan se kædeolieniveauet.

Manuel brændstofpumpe(primer), med nogle få fingertryk pumpes benzinen ind i karburatoren, hvilket giver en lettere start med færre starttræk. Du kan aldrig trykke for mange gange. Alt overflødigt brændstof løber tilbage i tanken igen.
Brændstofbesparende 2-MIX motor fra Stihl med 1-i-4 kanalsteknologi, er effektstærk og har en enorm sejtrækningsevne, samtidig med at brændstofforbruget er op til 20% lavere end almindelige motorer uden 2-MIX teknologi. Desuden er udslippet af skadelige stoffer reduceret med op til 50%. Opfylder det europæiske udstødningskrav EU 11.
Kompensator som forhindrer brændstofblandingen i at blive for fed ved tiltagende tilsmudsning af luftfilteret. Den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen derefter. Således vil brændstof-/luftblandingen altid være optimal, også med et ny istandsat filter.

Specifikationer:
Sværdlængde: 35 cm / 14"
Slagvolume: 35,8 cm³ Effekt: 1,6/2,2 kW/hk
Vægt: 4,6 kg
Lydtryksniveau: 103 dB(A)
Vibrationer venstre/højre: 3,1/3,7 m/s²
Savkædedeling: 3/8" P
CO2 værdi: 1127 g/kWh

DKK 3.190,00 DKK 2.785,00

Inkl. moms

Se mere