Vil du med på holdet?

Hos Anker Bjerre A/S har vi benene solidt placeret i den jyske muld – alt imens vi sår nogle spirende frø til virksomhedens udvikling. Vi tænker HELE virksomheden, og det er vigtigt for os være i front på de parametre, hvor vi kan differentiere os – som f.eks. vores stærke faglighed, ekspertise og erfaring. 

Vi giver plads til hinandens forskelligheder – både hvad angår uddannelse, kompetencer og erfaringer. Her i det midt- og vestjyske er der både frisk luft og friske ideer – det værdsætter vi. 

Hos Anker Bjerre A/S er vi præget af naturen og landskabet omkring os. Med store vidder og højt til loftet.
Du kan derfor forvente at få stor indflydelse på din egen rolle i en moderne virksomhed med en flad organisation, jyske værdier og en uformel social omgangstone, hvor vi arbejder med respekt for hinanden. 

Send uopfordret ansøgning

Hvis du er interesseret i et job hos Anker Bjerre A/S, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@ankerbjerre.dk

 

3 ledige stillinger

Senest opdateret: 7. juni 2024

Vi har pt. ingen ledige stillinger, men når vi har det, bliver de slået op her, så hold øje med denne side løbende.

Mekaniker TIL HAVE-PARK - Lemvig 


Har mekanik og elektronik din helt store interesse? Har du lyst til at klargøre solgte maskiner, så kunden bliver ekstra tilfreds? Så har du nu chancen for en spændende stilling hos os. Én af vores medarbejdere igennem mere end 25 år har valgt at gå på en velfortjent pension - og derfor søger vi en mekaniker til vores have/park-værksted i Lemvig. 

Opslået: 7. juni 2024
Ansøgningsfrist: 1. juli 2024
Arbejdssted: Lemvig

Læs mereSend ansøgning

Landbrugs-MASKINmekaniker - Holstebro


Vi har travlt på værkstedet, og søger derfor endnu en landbrugs-maskinmekaniker med speciale i reparation og eftersyn af sprøjter, hvor vi gerne hjælper dig med at få certifikatet, hvis du ikke har det i forvejen. Har du lyst til at indgå i et uformelt team med et godt sammenhold, og hvor vi sammen skaber en førsteklasses service overfor vores kunder og samarbejdspartnere? Så kan det være dig, vi skal have med på holdet. 

Opslået: 4. juni 2024
Ansøgningsfrist: 19. juni 2024
Arbejdssted: Holstebro

Læs mereSend ansøgning

Mekaniker - Lemvig (genopslag, ny frist)


Har du passion for at reparere og servicere minilæssere og mindre entreprenørmaskiner, både på værkstedet og ude hos kunden? I Lemvig har vi rigtig travlt, og søger derfor endnu en mekaniker på holdet, hvor vi hver dag yder en førsteklasses service overfor vores kunder. Vil du være med?

Opslået: 18. april 2024
Ansøgningsfrist: 30. juni 2024
Arbejdssted: Lemvig

Læs mereSend ansøgning