Sponsorater
og samarbejde

Kulturelle arrangementer samt lokal sports- og foreningsliv

Som virksomhed ønsker Anker Bjerre A/S også at være en aktiv medspiller i det lokale - derfor har vi valgt at indgå forskellige samarbejder og støtte op med sponsorater, hvor det giver mening for os og for lokalsamfundet:

Holstebro Firmaidræt - Anker Bjerre A/S

Kulturperlen

Tante Andantes Hus - Anker Bjerre A/S

Tante Andantes Hus

Mejrup Fodbold - Anker Bjerre A/S

Mejrup Fodbold

Lemvig-Thyborøn Håndbold (LTH) - Anker Bjerre A/S

Lemvig-Thyborøn Håndbold (LTH)

Lemvig Gymnastik Forening (LGF) - Anker Bjerre A/S

Team Rynkeby - MidtVest (bronzesponsor)

DE UNGE MED INTERESSE I LANDBRUGET

Anker Bjerre A/S vil gerne støtte det faglige fællesskab og de sociale tiltag for unge på landet, og derfor støtter vi følgende:

Landbo Ungdom - Anker Bjerre A/S


• Holstebro/ Vinderup Landboungdom 

• Hedeboernes Landboungdom

• Lemvigegnens Landboungdom

SAMARBEJDE OM TRAKTORKØREKORT

Et unikt samarbejde gør det muligt, at unge i Holstebro-området nu igen kan erhverve traktorkørekort – på en New Holland traktor!

Siden lukningen af Center for jordbrug på UCH (Uddannelsescenter Holstebro), har det betydet, at det ikke længere har været muligt at erhverve et traktorkørekort i Holstebro.

Det har to lokale aktører – henholdsvis Holstebro/ Struer Landboforening og Anker Bjerre A/S handlet på og i fællesskab med den kommunale ungdomsskole har de skabt en ny og attraktiv løsning, så unge med interesse i landbruget igen har mulighed for at tage traktorkørekort i området. I en rolle, hvor landbrugets interesser varetages og værnes om, ser Holstebro/ Struer Landboforening

det som et krav, at unge med interesse i landbruget også har muligheden for at opgradere deres kompetencer i faget.

”Vi befinder os midt i dansk landbrugs hovedpulsåre – og derfor skal det naturligvis også være muligt at erhverve sig et traktorkørekort i vores område”, udtaler Kristian Gade, formand for Holstebro/ Struer Landboforening og fortsætter ”Landbruget i dag er i en kontinuerlig udvikling – det gælder også maskiner og traktorer, der ofte er store teknologiske vidundere med mange hestekræfter. Derfor er det vigtigt, at vi i området kan tilbyde en både attraktiv og aktuel løsning – en løsning, der gør det attraktivt at erhverve traktorkørekortet, og samtidig løsning, der svarer til det, der anvendes i det moderne landbrug”.

Traktorkørekort - Anker Bjerre A/S

FIRST-MOVER PÅ SAMARBEJDET

Fra landboforeningens side blev flere muligheder afsøgt – og da en ny ide blev født, kom der for alvor gang i hjulene. Løsningen er nu fundet via et samarbejde med Anker Bjerre A/S – en stor maskinforhandler i området.

”Modellen har vi ikke set andre steder i landet, men tanken er, at eleverne skal køre med nyt grej – og så var det oplagt at spørge Anker Bjerre A/S, som var positiv indstillet overfor ideen”, forklarer Kristian Gade.

Samarbejdet betyder, at Anker Bjerre A/S stiller en New Holland-traktor til rådighed for køreskolebrug for de elever, der ønsker at tage traktorkørekort. I samarbejdets ånd har Holstebro/ Struer Landboforening sponsoreret en vogn til at koble bag på traktoren.
”Som maskinforhandler har vi tæt kontakt med landbruget – og uanset, hvor vi er i kæden, så har vi et fælles, socialt ansvar for at få flere unge i job og skabe øget, kvalificeret arbejdskraft. Det vil vi gerne bidrage til – og derfor har vi valgt at stille en traktor til rådighed. Det er en kompakt og moderne traktor, der er let at manøvrere rundt med”, udtaler Anders Frandsen, direktør for Anker Bjerre A/S.

KOMMUNALT TILBUD GENNEM UNGDOMSSKOLEN

I praksis tilbydes traktorkørekort gennem Holstebro Ungdomsskole (Vinderup-afdelingen), hvor køretimerne har opstart fra Anker Bjerre A/S' matrikel i Mejrup ved Holstebro. 

Se mere på https://www.holstebronx.nu/