TP Flishuggere 

Linddana har siden 1980 udviklet og produceret de velkendte TP flishuggere og er blandt verdens førende på området. 
TP flishuggere er kendt for enkelt og robust design, som kommer brugeren til gode i form af høj brugervenlighed, lang levetid og ikke mindst høj effektivitet.

Anker Bjerre A/S er Danmarks største forhandler af TP flishuggere - og vi har i en lang årrække både forhandlet og serviceret de kvalitetssikre TP flishuggere. 

Vi har altid et bredt udvalg af TP flishuggere på lager til fremvisning og omgående levering!

Kontakt vores salgsteam

Sælgere fra Anker Bjerre A/S

Anders Harder

Direktør / salgskonsulent

Speciale: Skov, Have, Park & Vej
Afdeling: Holstebro & Lemvig

Mobil: 3055 9780
E-mail: an@ankerbjerre.dk

Sælgere fra Anker Bjerre A/S

Tinus Bay Madsen

Salgskonsulent

Speciale: Have, Park & Vej
Afdeling: Holstebro

Mobil: 2146 5207
E-mail: tm@ankerbjerre.dk

Sælgere fra Anker Bjerre A/S

Kenneth Jensen

Salgskonsulent

Speciale: Have, Park & Vej
Afdeling: Holstebro

Mobil: 8140 4066
E-mail: kje@ankerbjerre.dk

Funktioner og anvendelser

TP flishuggere er designet til en bred vifte af opgaver, og kan håndtere alt fra mindre haveaffald til større grene og træstammer. De anvendes ofte i skovbrug, landbrug, landskabspleje, kommunale opgaver og af private til håndtering af haveaffald. Her er nogle nøglefunktioner:

Variabilitet i Modeller: TP tilbyder en række modeller, der varierer i størrelse og kapacitet, fra mindre, håndførte modeller til store, trailermonterede enheder, der kan håndtere meget store træstykker.

Teknologi: Mange TP flishuggere benytter sig af TP's egenudviklede skæresystemer som TP OPTICUT og TP CHIP KIT, der sikrer ensartet fliskvalitet og optimeret brændstofforbrug.

Sikkerhed: TP flishuggere er designet med fokus på sikkerhed og er udstyret med forskellige sikkerhedsfunktioner, der sikrer operatørens sikkerhed under brug.

Mobilitet: Mange modeller er designet til at være lette at transportere, enten ved at være små nok til at blive flyttet manuelt eller ved at være trailermonterede, så de nemt kan trækkes bag et køretøj.

Miljøvenlighed: TP flishuggere er også kendt for at være relativt miljøvenlige, idet de hjælper med at reducere træaffald ved at omdanne det til flis, som kan bruges til kompostering, landskabsdækning eller som biobrændsel.

 

Hvad bruges flis til?

Flisen fra TP flishuggere kan bruges til at skabe næringsrig kompost. Flisen er også nyttig som dækning i landskabsdesign for at bevare jordfugtighed og reducere ukrudtsvækst. I større skala kan flisen tilmed anvendes som biobrændsel i passende varmesystemer.