Fordelagtig finansiering

Anker Bjerre A/S tilbyder via vores samarbejdspartnere attraktive finansieringsmuligheder for både private og erhverv.

SparXpres – til private, også webshopordrer

Gennem Sparxpres kan private kunder optage et forbrugslån eller dele betalingen op i mindre bidder, samt få kredit i forbindelse med køb af varer på ankerbjerre.dk (du kan ansøge, når du står på kurv-siden og har indtastet et dansk postnummer - min. kr. 5.000,-).

 • Lån fra kr. 5.000 – og op til kr. 250.000 
 • Tilbagebetalingstid på 48-96 måneder
 • Ansøg online om lån og få svar inden 24 timer!
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Kan kun benyttes af kunder med dansk bopæl

Vær obs på, at vi først påbegynder ekspedition af din webshop-ordre, når der forelægger en godkendelse af det ansøgte lån fra SparXpres. Dette sker oftest indenfor 24 timer, men weekender og helligdage kan forlænge ekspeditionstiden. Der skal derfor påregnes længere leveringstid end normalt.

 

Husqvarna Lease Plus

Med denne løsning kan du som privatkunde lease håndholdte maskiner samt have- og plæneprodukter (som f.eks. Automower robotplæneklipper og Rider) fra Husqvarnas sortiment inklusiv service, gratis reparation, installation af robotter og meget mere. Leasing kan ske over tre eller fem år alt efter dit behov. Når din kontraktperiode udløber, er det muligt at tilbagelevere dit nuværende produkt, forny leasingkontrakten og opgradere til et nyere produkt.
Med Husqvarna Lease Plus kan du nyde din fritid og samtidig få fordelene med en komplet all-inclusive produkt- og servicepakke. Denne pakke inkluderer vedligeholdelse og reparation i hele leasingperioden, så du kan have ro i sindet og fokusere på at nyde din smukke have. Alt er inkluderet – og du behøver ikke længere være bange for uforudsete udgifter eller bekymre dig om hvornår robotplæneklipperen skal sendes til service.

For robotplæneklippere omfatter Husqvarna Lease Plus:

 • Automower robotplæneklipper
 • Installation inkl. kabellægning
 • Årlig service og softwareopdatering
 • Vinteropbevaring
 • Produktforsikring
 • Gratis reparationer*
 • Originale Husqvarna-knive hvert år

Månedlig pris fra kr. 299,- (60 måneders leasing)
*Medmindre produktet er beskadiget som følge af misbrug, forsømmelse eller fejlagtig anvendelse.

Læs mere på https://www.husqvarna.com/dk/serviceydelser/husqvarna-lease-plus-res/#hvordan-fungerer-husqvarna-lease-plus
For professionelle kan vi tilbyde en tilsvarende løsning – den hedder Husqvarna Upcare Lease.

 

Resurs Bank - til private

For privatpersoner kan vi tilbyde en nem og gennemskuelig delbetalingsløsning gennem Resurs Bank på en Fast Pris-aftale, hvilket gør det muligt at dele betalingen op over en længere periode med en fast månedlig ydelse. Ansøg nemt og bekvemt online på https://www.resursbank.dk/lan-penge. Du udfylder ansøgningen og modtager hurtigt svar.

 • Lån fra kr. 20.000 – og op til kr. 300.000
 • Tilbagebetalingstid på 24-72 måneder
 •  Bestem selv, hvad pengene skal bruges til
 •  Pengene udbetales indenfor 1-3 bankdage

 

CNH Industrial Capital – for erhverv

For erhverv har vi et samarbejde med CNH Industrial Capital, som tilbyder et unikt og attraktivt finansieringsprogram på nye samt brugte New Holland traktorer og maskiner (finansiering også muligt på øvrige mærker end New Holland).
Vi kan hurtigt få beregnet ydelser samt få forhåndsgodkendelser af finansieringen, både ift. leasing og køb – og til konkurrencedygtige priser og vilkår!
Læs mere på https://www.cnhindustrialcapital.com/da_dk

 

Jyske Finans – for erhverv
Vi tilbyder også finansiering gennem Jyske Finans – uanset om det drejer sig om et mindre eller større investeringsbehov ift. f.eks. have/park-, skov- samt entreprenør- og landbrugsmaskiner. Der er forskellige leasing- og finansieringsmuligheder, og du får et hurtigt svar på din forespørgsel.
Læs mere på www.jyskefinans.dk

Når du vælger at handle med Anker Bjerre A/S, har du som udgangspunkt flere muligheder for en fordelagtig finansiering – og vi hjælper dig naturligvis gerne, hvis du ønsker det.

Kontakt din salgskonsulent hos Anker Bjerre A/S for nærmere information om de forskellige finansieringsløsninger.