Simplicity - ZeroTurn

(1 produkter)

Simplicity Zero Turn er kendt for deres store kapacitet, kvalitet og komfort. Zero Turn græsklipperne er som standard udstyret med komfortsæde med armlæn samt skrå fodstøtte, hvilket gør brugeroplevelsen ekstra god. Zero Turn-maskinerne fås både med sidekast og bagudkast, alt afhængig af model. Alle Simplicity Zero Turn maskiner er udstyret med affjedringssystem, justerbar klippehøjde, HydroGear og meget mere.

Et bredt udvalg af tilbehør gør det nemt at tilpasse maskinen til dit behov - uanset om valget falder på en Simplicity havetraktor eller en Simplicity Zero Turn. 

Simplicity ZT 175 IS m bagudkast

SI-ZT175IS-MBU-FV

Simplicity ZT 175 IS m bagudkast

Fabriksny. Gratis fragt via webshoppen.

Simplicity ZT 175 er det perfekte valg for den seriøse bruger, som ønsker en pæn græsplæne og komfort. Med Zero Turn styresystemet får du 0° i venderadius, og du kan derfor vende på stedet - så det bliver let at komme omkring forhindringer og bede mv. Maskinen har et fuldsvejst 107cm klippebord med bagudkast og elektrisk tilkobling. IS affjedring for høj komfort. Motoren er en 22 Hk B&S EXi Intek 7220 V-Twin.

Zero Turn plæneklipperne adskiller sig markant fra den traditionelle havetraktor. I stedet for det traditionelle rat får du to håndtag. Du kan derfor styre og bestemme hastigheden med håndtagene uden brug af pedaler. 

Med Zero Turn styresystemet får du 0° i venderadius, og du kan derfor vende på stedet - så det bliver let at komme omkring forhindringer og bede mv.
Du opnår desuden en større smidighed og kapacitet. Udover at du spare tid er det også en fornøjelse at slå græsplænen, og du kan næsten ikke undgå at få et smil på læben. 

Simplicity ZT 175 har 22 hk og et 107 cm bredt rammeophængt fuldsvejst klippebord. Maskinen er designet med en stærk og holdbar konstruktion med en kraftig kofanger, der beskytter mod mindre uheld. 
Transmissionen er den populære Hydro Gear® EZT®, og denne model har elektrisk PTO. 

Derudover gør bagudkast det også muligt at køre tæt på forhindringer på begge sider af maskinerne.

 

Specifikationer:

Komfort: Front affjedring, komfortsæde med armlæn og skrå fodstøtte

Motor: Briggs & Stratton® 22 hk Intek™ Series 7220 EXi V-Twin benzinmotor

Transmission: HydroGear® EZT®

Klippehastighed: 9,0 km/t

Dækmontering: Bagdæk 18x8.50 - 8 – fordæk 11x6.00 - 5

Klipper: 107 cm rammeophængt med skalperingshjul

Klippehøjde: Fra 42 mm til 96 mm

Tankkapacitet: 11,0 l.

 

Bemærk

Leveringstid: 3-7 hverdage

Pallefragt-pris: kr. 0,- 

Afhentningspris: kr. 0,-

DKK 49.875,00 DKK 39.995,00

Inkl. moms

Se mere