Husqvarna Automower

(29 produkter)

Hvis spørgsmålet er 'robotplæneklipper', så er svaret 'Husqvarna Automower'. Når det gælder robotplæneklippere, er Husqvarna verdenskendt for høj kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed.

Med en robotplæneklipper får du mere tid til at nyde din have, mens græsplænen bliver plejet helt automatisk - også i regnvejr. Hos Anker Bjerre er vi blandt Danmarks førende forhandlere af robotplæneklippere fra Husqvarna, hvis robotter dækker alle slags græsplæner alt fra 400 - 48.000 m2 og med op til 45% skråning.

Vi anbefaler altid at vælge en model, hvis max-kapacitet ligger ca. 20% over din plænestørrelse. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til valg af den robotplæneklipper, der passer til dig? Læs spørgsmål og svar om robotplæneklippere under varerne på denne side, eller kontakt os her.

Vi installerer robotplæneklippere fra Husqvarna og Stihl i en 45 km radius af Holstebro og Lemvig. Forespørg på en installation her.

Husqvarna Automower 305 robotplæneklipper

HQ9679740-21

Husqvarna Automower 305 robotplæneklipper

Husqvarna Automower 305 er med sit kompakte design ideél til mindre, komplekse plæner på op til 600 m².
Bl.a. fordi den kan klare skråninger med en hældning på op til 40 %.
Automower 305 har fire hjul og dens systematiske passagehåndtering giver effektiv betjening. Med de tre søgefunktioner, finder den altid den hurtigste vej hjem til ladestationen.
Husqvarna Automower 305 har vejrtimer, frostbeskyttelse og Automower Connect Home.

Denne model kan - som den eneste af Husqvarnas robotplæneklippere - vaskes med en vandslange. Men vi anbefaler alligevel rengøring ved hjælp af trykluft og børste.

Tekniske data om vores Husqvarna 305 Automower:

 • Maks. arbejdsområde: 600 m² +/-20%
 • Automatisk ladesystem
 • Guidekabel tilslutning: 1 stk.
 • Maksimal hældning i arbejdsområdet: 40 % (22 °)
 • Farve: Granitgrå
 • Tastatur: 19 knapper
 • Batteritype: Li-ion
 • Typisk ladetid: 60 min
 • Typisk klippetid på en opladning: 70 min
 • Kapacitet pr. time 55 m²
 • Maks. energiforbrug 5 kWh om måneden ved 600 m²
 • Strømforbrug under klipning: 20 W
 • Klippesystem: 3 pivot knive
 • Klippehøjde : 20 - 60 mm
 • Klippebredde: 22 cm
 • Alarm: Ja
 • PIN kode: Ja
 • Løftesensor:
 • Tiltsensor: Ja
 • Ekstra knive: 3 stk
 • Leveres med 5 mtr. lavspændingskabel
 • Vægt: 9,4 kg.

Bemærk:

Prisen inkluderer ikke installation, opsætning eller garage. Vi tilbyder installation af Husqvarna-robotplæneklippere i 45 km radius af Holstebro og Lemvig, og vi vil altid hjælpe med rådgivning om valg af model, hvis du ønsker det. I så fald, kan du skrive til os her.

DKK 9.899,00 DKK 8.500,00

Inkl. moms

Se mere
Husqvarna Automower 310E NERA

HQ9706541-21

Husqvarna Automower 310E NERA

Husqvarna Automower® 310E NERA er en robotplæneklipper til græsplæner på op til 1000 m².

Med EdgeCut-funktion, der minimerer behovet for at trimme kanterne på plænen, så du kan bruge den sparede tid på noget andet.

Med 310E NERA kan du vælge installation med afgrænsningskabel, eller kabelfri installation med Husqvarna EPOS™. EPOS™ giver dig fuld fleksibilitet med virtuelle afgrænsninger, styres med satellitbaseret teknologi med 2-3 cm nøjagtighed. På den måde slipper du for risiko for kabelbrud. Derudover giver EPOS™ mulighed for zonestyring, så du kan tilpasse plæneklipningen til præcis dine behov, og oprette flere arbejdsområder med forskellige indstillinger via Automower® Connect-appen. Du kan også oprette midlertidige opholdszoner, hvis du f.eks. ønsker at bevare årstidens blomster eller områder af haven, hvor du midlertidig ikke ønsker græsset klippet.

Med Automower® Connect-appen kan du overvåge din plæneklipper fra hvor som helst i verden, og integrere den med dit intelligente hjem. Send kommandoer, se og ændr plæneklipperens indstillinger, og modtag notifikationer, så du altid har fuld kontrol over plænen.

Der er mulighed for trådløs installation
Automower® NERA-serien med Husqvarna EPOS giver dig frihed til fuldstændig brugertilpasset plænevedligeholdelse ved at skabe virtuelle grænser gennem satellitbaseret teknologi i stedet for kabler

Automower® Connect app
Nyd den praktiske fjernbetjening fra din smartphone med Husqvarna Automower® Connect-appen. Du kan bl.a. styre og overvåge din Husqvarna robotplæneklipper, ændre indstillinger og få nem adgang til oplysninger og tips, der gør vedligeholdelse af græsplænen ubekymret. Mobil-, Wi-Fi- og Bluetooth-forbindelse er tilgængelig, afhængigt af model.

Husqvarna AIM Technology (Automower® Intelligent Mapping)
Husqvarna AIM-teknologi bruger indbygget GPS og sensorer på din robotplæneklipper til at skabe et virtuelt kort over plænen og til at muliggøre en række smarte Automower®-funktioner. Det virtuelle kort er synligt i Automower® Connect-appen, og det samme gælder grænsen og ledetrådene. Med AIM-teknologien kan du bruge appen til at oprette arbejdsområder med forskellige klippehøjder og tidsplaner eller stay-out-zoner til personlig zonestyring. Automower® kan også spores i realtid via Automower® Connect.


Bemærk:

Prisen inkluderer ikke installation, opsætning eller garage. Vi tilbyder installation af Husqvarna-robotplæneklippere i 45 km radius af Holstebro og Lemvig, og vi vil altid hjælpe med rådgivning om valg af model, hvis du ønsker det. I så fald, kan du skrive til os her.

DKK 15.999,00 DKK 14.399,00

Inkl. moms

Se mere
Husqvarna Automower 420 robotplæneklipper

HQ9676731-21

Husqvarna Automower 420 robotplæneklipper

Opgrader din havepleje med Husqvarna 420 robotplæneklipper, en robotplæneklipper fra øverste hylde, som er designet til ubesværet at vedligeholde store og komplekse plæner. Med kapacitet til at håndtere områder på op til 2.200 m², og imponerende evne til at klare stejle hældninger på op til 45%, er denne model en sand mester i effektiv græsklipning.

Husqvarna Automower 420 er skræddersyet til den kræsne husejer, der ønsker perfekt klippede græsarealer uden besvær. Denne avancerede maskine er udstyret med intelligent teknologi, der tilpasser klipningen efter din plænes specifikke vækstmønstre, og den mestrer endda cirkelklipning på områder med højere græs. Med dens evne til at navigere igennem snævre passager, sikrer den en omhyggelig og ensartet klipning på hele din ejendom.

Betjeningen er enkel og intuitiv takket være det brugervenlige display og et enkelt menusystem, der giver dig fuld kontrol over klippeplanen. Du kan naturligvis indstille den til kun at klippe, når det passer dig. Maskinen er desuden udstyret med AUTOMOWER CONNECT@HOME-funktionen, der lader dig interagere med din robotplæneklipper via Bluetooth fra din smartphone. Modtag statusbeskeder fra robotten, send start- og parkeringskommandoer til den, og juster indstillingerne inden for en rækkevidde på 10 meter.

Vil du personliggøre udseendet af din Husqvarna Automower 420? Tilvælg det stilfulde polarhvide skjold, og få et unikt og iøjnefaldende look. Gør din vedligeholdelse af græsplænen til en problemfri oplevelse med Husqvarna 420, den ultimative løsning for en fejlfri og præsentabel stor plæne.
 
 

Tekniske data om Husqvarna 420 Automower:

 • Maks. arbejdsområde: 2200 m² +/-20%
 • Ladesystem: Automatisk
 • Maksimal hældning i arbejdsområdet: 45 %
 • LCD display med menu
 • Batteritype: Li-ion
 • Ca. Ladetid: 55 min
 • Ca. Klippetid på en opladning: 105 min
 • Klippesystem: 3 pivoting razor knive
 • Klippehøjde: 20 - 60 mm
 • Klippebredde: 24 cm
 • Lydniveau målt: 57 dB(A), garanteret: 58 dB(A)
 • Tastaturlås, løftesensor og væltesensor
 • Ekstra knive 6 stk
 • Vægt på 11,5 kg.

Bemærk:

Prisen inkluderer ikke installation, opsætning eller garage. Vi tilbyder installation af Husqvarna-robotplæneklippere i 45 km radius af Holstebro og Lemvig, og vi vil altid hjælpe med rådgivning om valg af model, hvis du ønsker det. I så fald, kan du skrive til os her.

DKK 19.999,00 DKK 18.000,00

Inkl. moms

Se mere
Husqvarna 430X NERA robotplæneklipper

HQ9705352-21

Husqvarna 430X NERA robotplæneklipper

Automower 430X Nera fra Husqvarna. Højtydende robotplæneklipper til græsplæner på op til 3200 m². 

Med et robust og pålideligt design er driften i top, så du får fremragende klipperesultat.
Den patenterede ikke-fikserede foraksel øger robottens manøvredygtighed, som giver den ekstra pålidelig ydeevne i terræn som er ujævnt. Det gør, at denne robotplæneklipper kan klare skråninger på helt op til 50 %.

Automower 430X Nera er kompatibel med Husqvarnas intelligente EPOS-system, som identificerer virtuelle grænser vha. satellitbaseret teknologi.
X-Line-funktionspakken, herunder Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assisteret navigation, LED-forlygter, gummikofanger foran og X-Line-karrosseridesign.

GPS-assisteret navigation:

Med indbygget GPS-system laver robotplæneklipperen et kort over din have, så den ved hvilke dele af haven der allerede er slået, tilpasser klippemønsteret efter det, så du får en optimal plænedækning.
Aim Teknologi med Zone Control, giver dig desuden mulighed for at se det virtuelle kort via Connect-appen. Her kan du også oprette arbejdsområder med forskellige klippehøjder, stay-out-zoner m.m.

Automower 430X Nera kan intregreres i dit intelligente hjem ved at bruge den i IFTTT-applets("If This, Then That"). Du kan blandt andet få Automoweren til at parkere, når dine børn kommer hjem fra skole, eller når vejrudsigten lover kraftig regn. IFTTT er gratis og nemt at bruge.

Farveskærm med høj opløsning og statusindikatorer giver en intuitiv og sofistikeret måde at styre din maskine på. Mange indstillinger er også tilgængelige igennem Automower® Connect appen, så du kan indstille din Automower fra din smartphone.

Robotplæneklipperen registrerer objekter på græsplænen, så kollisioner bliver blødere med reduceret hastighed. Undgåelsestilstanden får plæneklipperen til at dreje væk og undgå kollisioner.
Den kan indstilles til automatisk at skifte klippemønster fra tilfældig til systematisk tilstand. Den finder selv igennem smalle passager, og kan variere kørslen for at forhindre grimme hjulspor.

Væksttimer:

Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Automoweren maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Frostcensor:

Robotplæneklipperen afbryder automatisk robottens klippeskema ved frost for at beskytte plænen.

FOTA: automatisk software opdatering via Automower Connect appen.
Du kan definere et GeoFence-område for din plæneklipper via Automower Connect appen, dette vil give dig notifikationer på din telefon, hvis din plæneklipper flyttes uden for dette foruddefinerede område. Det minimerer risikoen for tyveri og giver dig mulighed for altid at vide, hvor din plæneklipper er.
TargetHeight-funktion: Reducerer klippehøjden automatisk fra max. til den definerede højde over en 10 dages periode. Dette øger kvaliteten af plænen, da det optimale bioklip resultat kræver, at der kun slåes lidt af græssets længde af ad gangen.

Spotklipning: Specialtilstand til hurtigt at slå græs på et begrænset område med langt græs. Det er især nyttigt på områder under eksempelvis havemøbler, når møblerne er fjernet. Placer plæneklipperen på det ønskede område, og vælg spotklipningstilstanden. Plæneklipperen vil slå græsset i tætte spiraler og vende tilbage til automatisk tilstand, når den er færdig.
Spiralklipning: Automatisk klippefunktion for at udligne græssets højdeforskel. Skæreskivesensorer registrerer, om plæneklipperen trænger ind i områder med højere græs og skifter klippeteknologi til systematisk spiralformet mønster.
Elektrisk højdejustering, Nem indstilling af klippehøjden på maskinen eller via Automower Connect appen.

Specifikationer:

Batteri:

 • Batteri: Li-ion
 • Batterikapacitet: 5,0 Ah
 • Batterispænding: 18 V
 • Ladeeffekt: 4,2 A
 • Ladesystem: Automatisk
 • Strømforbrug under klipning: 19 W
 • Typisk ladetid: 40 min
 • Typisk klippetid på en opladning: 145 min

Udstyr:

 • Alarm: Ja
 • Farvekode: Grå
 • Klippesystem: 3 roterende knive.
 • Ekstra knive: 6 stk.
 • Følger afgrænsningskabel: Ja
 • Guidekabel: 2
 • Håndtagstype: Integreret
 • Forlygter: Ja
 • Hjemsignal: Ja
 • Informationspanel: Farve display TFT 2,8” QVGA
 • Tastatur: Jogwheel, display, status LED og Automower Connect App
 • Løftesensor: Ja
 • Afgrænsningskabel: Tilkøbes
 • Bevægelsesmønster: Vilkårlig
 • PIN kode: Ja
 • Søgesystem: Quadsearch
 • Kramper: Tilkøbes
 • Væltesensor: Ja
 • Tastaturlås: Nej
 • Timer: Ja
 • Ultrasonisk sensor: Nej
 • Dæktype: Medium
 • Trådløs forbindelse: Bluetooth®, Cellular, Wi-Fi

Kapacitet:

 • Kapacitet pr. time: 130 m²
 • Maks hældning ned mod afgrænsningskabel: 25 %
 • Maks hældning i arbejdsområde: 50 %
 • Maksimal hældning i arbejdsområdet: 27 °
 • Middelenergiforbrug ved maks. anvendelse: 3200 m²
 • Arbejdsområdekapacitet: 3200 m² ±20%
 • Maks. arbejdsområde: 3200 m²
 • Klippehøjde, min-maks: 20-60 mm
 • Klippebredde: 24 cm
 • Knivmotor: Børsteløs DC motor (BLDC)
 • Hjulmotor: Børsteløs DC motor (BLDC) – UltraQuiet
 • Produktstørrelse, (LxBxH): 75 x 54 x 28 cm
 • Vægt: 14,6 kg

Bemærk:

Prisen inkluderer ikke installation, opsætning eller garage. Vi tilbyder installation af Husqvarna-robotplæneklippere i 45 km radius af Holstebro og Lemvig, og vi vil altid hjælpe med rådgivning om valg af model, hvis du ønsker det. I så fald, kan du skrive til os her.

DKK 27.499,00 DKK 26.350,00

Inkl. moms

Se mere
Husqvarna Automowr 430X robotplæneklipper

HQ9678528-21

Husqvarna Automowr 430X robotplæneklipper

Husqvarna 430X Automower er en stor robot plæneklipper med GPS (GPS-assisteret navigation) og mange andre indbyggede funktioner, der gør den til det helt rigtige valg til dig, der har en stor plæne på over 3.000 m2.

Med det indbyggede GPS-system, opretter robotplæneklipperen et kort over haven, hvor grænsekablet og guidekablets positioner er angivet.
Som en ekstra smart funktioner, registrerer denne Husqvarna Automower® derefter, hvilke dele af haven, der allerede er klippet, og tilpasser sit klippemønster efter det. På denne måde sikres en 100% optimal plænedækning, og derved også et fremragende og ensartet klipperesultat over hele plænen.

Denne Husqvarna 430X Automower model er meget effektiv til klipning af krævende plæner, f.eks. også terrænmæssigt udfordrende plæner.
Robotplæneklipperen er velegnet til større områder på helt op til 3.200 m², og håndterer stejle skråninger med en hældning på op til 45%.
Den tilpasser også klipningen til plænens vækstrate, og kan lave cirkelklipning af et begrænset område med længere græs.

Du får altså her en særdeles intelligent robotplæneklipper med GPS navigation. En intuitive bruger menu på stort, tydeligt display lader dig indstille timer m.m., så maskinen klipper lige præcis, når du ønsker det.

Teknisk data om Husqvarna 430X Automower - Robotplæneklipper med GPS, automower connect og bluetooth connect:

 • Maks. arbejdsområde 3.200 m² +/-20%
 • Automatisk ladesystem
 • Mulighed for tilslutning af 2 stk. guidekabel.
 • Maksimal hældning i arbejdsområdet 45 %
 • Farve: Granitgrå
 • Batteritype: Li-ion
 • Typisk ladetid 65 min
 • Typisk klippetid på en opladning 135 min
 • Maks. energiforbrug1 18 kWh om måneden ved 3.200 m²
 • Strømforbrug under klipning 30 W
 • Klippesystem 3 pivot knive
 • Klippehøjde, min.-maks 20 - 60 mm
 • Klippebredde 24 cm
 • Lydniveau målt: 57 dB(A), garanteret: 58 dB(A)
 • Afgrænsningskabel/guidekabel 0 m
 • Kramper 0 stk.
 • Ekstra knive 6 stk.
 • Vægt 13,2 kg.

Bemærk:

Prisen inkluderer ikke installation, opsætning eller garage. Vi tilbyder installation af Husqvarna-robotplæneklippere i 45 km radius af Holstebro og Lemvig, og vi vil altid hjælpe med rådgivning om valg af model, hvis du ønsker det. I så fald, kan du skrive til os her.

DKK 25.199,00 DKK 19.999,00

Inkl. moms

Se mere
Husqvarna Automower 435X AWD robotklipper

HQ9678533-21

Husqvarna Automower 435X AWD robotplæneklipper

Husqvarna 435X AWD Automower er robotplæneklipperen svar på en ægte firehjuls-trækker. Den kan nemlig udføre et perfekt stykke klippearbejde på en op til 70% skråning. Med en arealkapacitet på 3.500 m², er den noget for sig og den rette model, hvis du har en stor og kompleks have med mange skråninger, ujævnt terræn og generelle forhindringer. Det er intet problem for Husqvarna 435X AWD Automower. Med 4-hjulstræk er Husqvarna 435X AWD Automower bygget til at kunne klare ujævnt terræn med lethed.

Har du en stor og kompleks græsplæne, er Husqvarna 435X den rette robotplæneklipper for dig. Den klarer et areal på op til 3.500 m², og samtidig kan den levere et flot resultat på skråninger på op til 70 %.

Husqvarna 435X AWD Automower er udviklet med leddelt bagkrop, hvilket medvirker at den har en unik manøvre egenskab. Den bagerste del af Husqvarna 435X har desuden centerstyring, hvilket forbedrer trækkraften. Som alle andre X-line serien af robotplæneklippere fra Husqvarna, er den udstyret med GPS assisteret navigation. Den indbyggede GPS afhjælper med at få dækket plænen ligeligt. Ligeledes er LED lys også standard på X-line serien.

Husqvarna er desuden kompatibel med Amazon Alexa og Google Home, så du let og simpelt kan udføre kommandoer til din Automower.

Teknisk data om Husqvarna 435X AWD Automower:

Maks. Arbejdsområde: 3.500 m²
Automatisk ladesystem
Maksimal hældning: 70 %
Klippesystem: 3 drejelige knivblade
Klippehøjde (min./maks.): 30-70 mm.
Klippebredde: 22 cm.
Tastatur: Ingen
Panel: Large LCD Display
Alarm
Pin kode
Batteri: Li-ion
Opladningstid: 30 min.
Klippetid på en opladning: 100 min.
Lydniveau: 62 dB
Ekstra knive: 6
Dimensioner (LxBxH): 93x55x29 cm
Vægt: 13,5 kg


Bemærk:

Prisen inkluderer ikke installation, opsætning eller garage. Vi tilbyder installation af Husqvarna-robotplæneklippere i 45 km radius af Holstebro og Lemvig, og vi vil altid hjælpe med rådgivning om valg af model, hvis du ønsker det. I så fald, kan du skrive til os her.

DKK 39.999,00 DKK 37.499,00

Inkl. moms

Se mere
Husqvarna 450X NERA robotplæneklipper

HQ9705353-21

Husqvarna 450X NERA robotplæneklipper

 Automower 450X Nera fra Husqvarna. Højtydende robotplæneklipper til græsplæner på op til 5000 m². 

Med et robust og pålideligt design er driften i top, så du får fremragende klipperesultat.
Den patenterede ikke-fikserede foraksel øger robottens manøvredygtighed, som giver den ekstra pålidelig ydeevne i terræn som er ujævnt. Det gør, at denne robotplæneklipper kan klare skråninger på helt op til 50 %.

Automower 450X Nera er kompatibel med Husqvarnas intelligente EPOS-system, som identificerer virtuelle grænser vha. satellitbaseret teknologi.
X-Line-funktionspakken, herunder Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assisteret navigation, LED-forlygter, gummikofanger foran og X-Line-karrosseridesign.

GPS-assisteret navigation:

Med indbygget GPS-system laver robotplæneklipperen et kort over din have, så den ved hvilke dele af haven der allerede er slået, tilpasser klippemønsteret efter det, så du får en optimal plænedækning.
Aim Teknologi med Zone Control, giver dig desuden mulighed for at se det virtuelle kort via Connect-appen. Her kan du også oprette arbejdsområder med forskellige klippehøjder, stay-out-zoner m.m.

Automower 450X Nera kan intregreres i dit intelligente hjem ved at bruge den i IFTTT-applets("If This, Then That"). Du kan blandt andet få Automoweren til at parkere, når dine børn kommer hjem fra skole, eller når vejrudsigten lover kraftig regn. IFTTT er gratis og nemt at bruge.

Farveskærm med høj opløsning og statusindikatorer giver en intuitiv og sofistikeret måde at styre din maskine på. Mange indstillinger er også tilgængelige igennem Automower® Connect appen, så du kan indstille din Automower fra din smartphone.

Robotplæneklipperen registrerer objekter på græsplænen, så kollisioner bliver blødere med reduceret hastighed. Undgåelsestilstanden får plæneklipperen til at dreje væk og undgå kollisioner.
Den kan indstilles til automatisk at skifte klippemønster fra tilfældig til systematisk tilstand. Den finder selv igennem smalle passager, og kan variere kørslen for at forhindre grimme hjulspor.

Væksttimer:

Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Automoweren maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Frostcensor:

Robotplæneklipperen afbryder automatisk robottens klippeskema ved frost for at beskytte plænen.

FOTA: automatisk software opdatering via Automower Connect appen.
Du kan definere et GeoFence-område for din plæneklipper via Automower Connect appen, dette vil give dig notifikationer på din telefon, hvis din plæneklipper flyttes uden for dette foruddefinerede område. Det minimerer risikoen for tyveri og giver dig mulighed for altid at vide, hvor din plæneklipper er.
TargetHeight-funktion: Reducerer klippehøjden automatisk fra max. til den definerede højde over en 10 dages periode. Dette øger kvaliteten af plænen, da det optimale bioklip resultat kræver, at der kun slåes lidt af græssets længde af ad gangen.

Spotklipning: Specialtilstand til hurtigt at slå græs på et begrænset område med langt græs. Det er især nyttigt på områder under eksempelvis havemøbler, når møblerne er fjernet. Placer plæneklipperen på det ønskede område, og vælg spotklipningstilstanden. Plæneklipperen vil slå græsset i tætte spiraler og vende tilbage til automatisk tilstand, når den er færdig.

Spiralklipning: Automatisk klippefunktion for at udligne græssets højdeforskel. Skæreskivesensorer registrerer, om plæneklipperen trænger ind i områder med højere græs og skifter klippeteknologi til systematisk spiralformet mønster.
Elektrisk højdejustering, Nem indstilling af klippehøjden på maskinen eller via Automower Connect appen.

Specifikationer:

Batteri:

 • Batteri: Li-ion
 • Batterikapacitet: 7,5 Ah
 • Batterispænding: 18 V
 • Ladeeffekt: 7 A
 • Ladesystem: Automatisk
 • Strømforbrug under klipning: 26 W
 • Typisk ladetid: 40 min
 • Typisk klippetid på en opladning: 195 min

Udstyr:

 • Alarm: Ja
 • Farvekode: Grå
 • Klippesystem: 3 roterende knive.
 • Ekstra knive: 6 stk.
 • Følger afgrænsningskabel: Ja
 • Guidekabel: 3
 • Håndtagstype: Integreret
 • Forlygter: Ja
 • Hjemsignal: Ja
 • Informationspanel: Farve display TFT 2,8” QVGA
 • Tastatur: Jogwheel, display, status LED og Automower Connect App
 • Løftesensor: Ja
 • Afgrænsningskabel: Tilkøbes
 • Bevægelsesmønster: Vilkårlig
 • PIN kode: Ja
 • Søgesystem: Pentasearch
 • Kramper: Tilkøbes
 • Væltesensor: Ja
 • Tastaturlås: Nej
 • Timer: Ja
 • Ultrasonisk sensor: Nej
 • Dæktype: Medium
 • Trådløs forbindelse: Bluetooth®, Cellular, Wi-Fi

Kapacitet:

 • Kapacitet pr. time: 210 m²
 • Maks hældning ned mod afgrænsningskabel: 25 %
 • Maks hældning i arbejdsområde: 50 %
 • Maksimal hældning i arbejdsområdet: 27 °
 • Middelenergiforbrug ved maks. anvendelse: 5000 m²
 • Arbejdsområdekapacitet: 5000 m² ±20%
 • Maks. arbejdsområde: 5000 m²
 • Klippehøjde, min-maks: 20-60 mm
 • Klippebredde: 24 cm
 • Knivmotor: Børsteløs DC motor (BLDC)
 • Hjulmotor: Børsteløs DC motor (BLDC) – UltraQuiet
 • Produktstørrelse, (LxBxH): 75 x 54 x 28 cm
 • Vægt: 15 kg

 


Bemærk:

Prisen inkluderer ikke installation, opsætning eller garage. Vi tilbyder installation af Husqvarna-robotplæneklippere i 45 km radius af Holstebro og Lemvig, og vi vil altid hjælpe med rådgivning om valg af model, hvis du ønsker det. I så fald, kan du skrive til os her.

DKK 36.999,00 DKK 34.000,00

Inkl. moms

Se mere
Husqvarna Automower 450X robotplæneklipper

HQ9678530-21

Husqvarna Automower 450X robotplæneklipper

Husqvarna 450X Automower kan holde selv de største græsarealer pæne med en imponerede kapacitet på op til 5.000 m².

450X har GPS-assisteret navigation som gør, at den håndterer din plæne uden besvær, selv hvis din have er kompleks og har mange forhindringer, f.eks. forhindringer, ujævnt terræn, snævre passager eller skråninger på op til 45 %. 450X klipper og navigerer sig ubesværet rundt mellem dem alle.

Den er kompatibel med Automower Connect app'en, så du hele tiden kan få opdateringer og kan interagere med din 450X Automower. Den er også kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, så du kan give den kommandoer.

Husqvarna 450X er ikke blot i den teknologiske topklasse, den er også ekstremt kraftfuld. Den kan klippe i flere timer i træk, inden den automatisk selv kører hen til ladestationen.

Teknisk data om Husqvarna Robotplæneklipper: Husqvarna 450X Automower

 • Maks. Arbejdsområde: 5.000 m²
 • Automatisk ladesystem
 • Maksimal hældning: 45 %
 • Klippesystem: 3 pivot knive
 • Klippehøjde (min./maks.): 20-60 mm.
 • Klippebredde: 24 cm.
 • Tastatur: 19 knapper.
 • Panel: Large LCD Display
 • Alarm
 • Pin kode
 • Batteri: Li-ion
 • Opladnings tid: 75 min.
 • Klippetid på en opladning: 260 min.
 • Lydniveau: 59 dB (A)
 • Ekstra knive: 6
 • Dimensioner (LxBxH): 72x56x31 cm.
 • Vægt: 13,9 kg.

Bemærk:

Prisen inkluderer ikke installation, opsætning eller garage. Vi tilbyder installation af Husqvarna-robotplæneklippere i 45 km radius af Holstebro og Lemvig, og vi vil altid hjælpe med rådgivning om valg af model, hvis du ønsker det. I så fald, kan du skrive til os her.

DKK 35.749,00 DKK 28.495,00

Inkl. moms

Se mere
Husqvarna AM550 EPOS robotplæneklipperHusqvarna Automower 550 EPOS robotplæneklipper

HQ9706567-21

Husqvarna Automower 550 EPOS robotplæneklipper

Opdag Husqvarna Automower 550 EPOS, en revolution inden for robotplæneklipning, der bruger satellitbaseret præcision til store grønne områder. Med Exact Positioning Operating System (EPOS) teknologi, definerer denne robotplæneklipper fremtiden for græspleje ved at tilbyde avanceret navigation inden for virtuelle grænser. Det oplagte valg til store, åbne områder som fodboldbaner, golfbaner, byparker og virksomhedsejendomme.

Husqvarna Automower 550 EPOS er designet til at håndtere komplekse og skiftende terræn med lethed, uden behov for fysiske afgrænsningskabler. Dette eliminerer forstyrrelser og gør det muligt at udføre græsplænevedligeholdelse som beluftning og ophugning, uden at bekymre sig om at beskadige skjulte kabler.

Betjeningen af robotplæneklipperen sker bekvemt via din mobiltelefon og Husqvarna EPOS-appen. Med et par tryk kan du indstille virtuelle grænser, oprette arbejdsområder, og tilpasse klipningen til dine specifikke behov. Det kræver kun en klar himmeludsigt for at sikre optimal satellitforbindelsen, som giver en nøjagtighed på centimeter-mål, takket være Husqvarnas banebrydende EPOS-satellitteknologi og den eksterne referencestation.

For virksomheder og husejere, der kræver en pålidelig, præcis og effektiv græsklipningsløsning til store arealer, er Husqvarna Automower 550 EPOS det ultimative valg, der garanterer en ubesværet og imponerende præcis græsplænepleje.

Brugerflade tilpasset til professionel betjening, så alle indstillinger samt kontrol og styring kan fjernbetjenes gennem Husqvarna Fleet Services, smartphone app eller via PC/tablet. Kontrol og styring af maskinen; status LED indikation og START / STOP funktion. Forenkler brugen for uerfarne brugere og minimerer alvorlig indvirkning på maskinen i tilfælde af hærværk.

Automower® Connect giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start-, stop- og parker-kommandoer, tjekke og justere indstillinger, og modtage og følge en alarm i tilfælde af tyveri – Når som helst og hvor som helst

Vejrtimer og balancestyring

Husqvarna Automower® maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst, og arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen vil plæneklipperen bruge mindre tid på at klippe, så både plæne og plæneklipper ikke slides mere end hvad der er nødvendigt for at vedligeholde plænen.

Den registrerer automatisk ubalance i skæresystemet for støjsvag og problemfri betjening. Ubalance kan skyldes manglende sværd, dobbeltmonterede sværd eller beskadigede klinger.


Bemærk:

Prisen inkluderer ikke installation, opsætning eller garage. Vi tilbyder installation af Husqvarna-robotplæneklippere i 45 km radius af Holstebro og Lemvig, og vi vil altid hjælpe med rådgivning om valg af model, hvis du ønsker det. I så fald, kan du skrive til os her.

DKK 46.999,00 DKK 42.299,00

Inkl. moms

Se mere
Husqvarna Automower 105 robotplæneklipper

HQ9676454-21

Husqvarna Automower 105 robotplæneklipper

DKK 7.299,00 DKK 6.499,00

Inkl. moms

Se mere

Husqvarna Automower: Gør din græsplænepleje til en leg

Oplev den ultimative bekvemmelighed og tidsbesparelse med Husqvarna Automower, den førende serie af robotplæneklipper på markedet. Udviklet til at tilbyde dig en ubesværet vej til en fejlfri græsplæne, giver Automower fra Husqvarna dig friheden til at nyde din have, mens robotten tager sig af græsset for dig.

Effektivitet i sin egen klasse

Med Husqvarna Automower behøver du ikke længere bruge din weekend på slå græs. Huqsvarna's avancerede robotplæneklippere justerer sig automatisk til din græsplænes størrelse og kompleksitet, og sikrer effektiv og præcis græsklipning. Uanset vejret klarer Automower jobbet med sin robuste design og vejrtålige teknologi.

Teknologi baner vejen

Husqvarna Automower er spækket med innovativ teknologi. Med mulighed for GPS-tracking og systematisk klippeteknologi, navigerer den intelligent rundt på din græsplæne og sikrer, at hver kvadratcentimeter bliver klippet jævnt og effektivt. Med dens evne til at håndtere komplekse haveformer og op til 45% hældninger, er der ingen del af din græsplæne, der bliver forsømt eller overset.

Fleksibel og brugervenlig

Betjeningen af Automower er enkel og brugervenlig, hvor du nemt kan indstille klippetider og zoner. Det kan du gøre direkte på robotten, og på nogle modeller, kan du også gøre det via Husqvarna's intuitive app. Det betyder, at du kan styre din plæneklipning fra din smartphone, uanset hvor du er. Ønsker du en kortere græslængde til weekenden? Bare indstil det på appen, mens du sidder i sofaen, og Automower klarer resten.

Miljøvenlig og støjsvag

Automower er ikke kun praktisk, men også miljøvenlig. Den er elektrisk og arbejder stille, hvilket gør den til et diskret havehjælper. Du og dine naboer vil knapt bemærke det, når den er på arbejde. Med minimal energiforbrug og ingen emissioner, er det en bæredygtig løsning til den moderne have.

En investering i din fritid

Med Husqvarna Automower bliver plænepleje ikke bare nemmere, men også sjovere. Forestil dig en permanent velplejet græsplæne, der altid står skarp til afslapning, leg og havefest. Automower giver dig tid tilbage i hverdagen, så du kan fokusere på de hyggelige ting, som haven indbyder til.

Oplev hvordan Husqvarna Automower kan transformere din græsplænepleje og give dig en smukkere have med minimal indsats. Vælg Automower og vær sikker på, at din have er i de bedste hænder – dag efter dag, år efter år.

 


 

Spørgsmål og svar om Husqvarna Automower:

'Kan robotplæneklipperen klare min plænestørrelse?'

Ja, det kan den. Der findes modeller med max arealstørrelse på 400 m2, og modeller der går op til over 48.000 m2. Så uanset hvilken størrelse græsplæne, du står med, så findes der en robotplæneklipper til dig, og hvis du har brug for det, hjælper vi dig gerne med at finde den. Vi anbefaler altid at vælge en model, hvis max-kapacitet ligger ca. 20% over din plænestørrelse.

 

'Min have har mange forhindringer eller stejle hældninger. Kan robotplæneklipperen klare det?'

Ja, det kan den. Ligesom der findes modeller til alle plænestørrelser, findes der også flere løsninger til haver, der har forhindringer eller ikke er flade. Mange robotplæneklippere er udviklet til at kunne klare en vis hældningsprocent, og dem der kan klare mest, går som regel op til 45-50 %.

Har du forhindringer i din have, som er hårde eller måske skrøbelige, fås robotplæneklippere med sensorer, der registrerer forhindringer inden robotten når helt hen til den. På den måde skifter den automatisk kurs, inden den rammer forhindringen.

Selvom din have har forhindringer eller er stejl, så findes der en robotplæneklipper til dig, og hvis du har brug for det, hjælper vi dig gerne med at finde den.

 

'Kan robotplæneklipperen fungere uden nedgravning af grænsekabler?'

Ja, det kan den. Hvis du ikke ønsker at nedgrave kabler i haven, kan du købe en robotplæneklipper, der finder grænserne i din have ved hjælp af satellitstyring. Det kaldes for EPOS-teknologi. Med det slipper du for at nedgrave kabler, fordi robotplæneklipperen bruger satellitten til at forstå dit haveareal, og tilpasser klipningen efter det. Via din smartphone, kan du også følge med i, hvordan robotplæneklipperen forstår og arbejder i din have.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige robotplæneklipper med EPOS-teknologi, så hjælper vi dig meget gerne med at finde den.

I foråret 2024 har vi kampagne på en Husqvarna Automower 310E Nera med EPOS-teknologi.

 

'Jeg vil gerne have hjælp til at installere robotplæneklipperen. Kan I hjælpe?'

Vi installerer robotplæneklippere i en radius er 45 km fra Holstebro og Lemvig, hvor vi har værksteder og professionelle folk, der installerer robotplæneklippere hele tiden. Du kan forespørge på en installation her. Hvis du er langt udenfor vores rækkevidde, har vi netværk i andre landsdele, som vi kan henvise til.

 

'Kan robotplæneklipperen stå ude hele året?'

Vi anbefaler meget at tage robotplæneklipperen ind, når efteråret sætter ind - som regel i slutningen af oktober. Om vinteren har batteriet i maskinen bedst af at stå et sted, hvor den ikke får frost flere gange. Lidt morgenfrost i foråret sker der ikke noget ved, men frost flere gange mens maskinen står helt stille, slider på batteriet. 

I slutningen af vinter-halvåret anbefaler vi at få robotplæneklipperen serviceret inden den nye sæson begynder i marts / april. Det kan vi hjælpe dig med. Se vores vinterservice-pakker her.