Grønnere maskiner & produkter

Overvejer du at investere i en maskine eller et produkt, hvor der er gjort lidt ekstra for at skåne miljø og klima, så er det også muligt at træffe et grønnere valg hos Anker Bjerre A/S.

Flere af vores leverandører har alternativer til de traditionelle løsninger, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil bidrage til den grønne omstilling. 

New Holland T6 metangastraktor - Anker Bjerre A/S

NEW HOLLAND T6 METHANE POWER

New Holland har med T6 Methane Power lanceret verdens første 100% metandrevne traktor.
Uden at gå på kompromis med ydeevnen, har New Holland nu også produceret en traktor, der biddrager til at reducere CO2 og give en miljøvenlig løsning. 
New Holland T6 Methane Power kan tankes direkte fra gasnettet eller på specifikke biogas-tankstationer.

Læs mere om New Holland her >>

Schäffer minilæsser 24E - Anker Bjerre A/S

SCHÄFFER 24E - ELEKTRISK MINILÆSSER

Schäffer 24E er en minilæsser baseret på rendyrket litium-teknologi - og er den ultimative "grønne" powerpakke. 
Ingen udstødningsgas og støj gør også Schäffer 24E særlig anvendelig til f.eks. indendørs husdyrbrug og/eller i støjfølsomme områder, hvor f.eks. dyr og mennesker bliver forskånet for påvirkning. 

Læs mere om Schäffer her>>

Goupil elbiler - Anker Bjerre A/S

GOUPIL EL-BILER

Goupil el-biler er funktionelle, elektriske køretøjer med mange forskellige anvendelsesmuligheder for bl.a. kommuner, boligselskaber og industrivirksomheder, som gerne vil bidrage til den grønne omstilling.
Elbilerne er ideelle til affald/ affaldsindsamling, vedligeholdelse af parker, haver og bygninger, som servicebil til levering og meget andet. Der er mulighed for en lang række af ekstraudstyr til Goupil el-bilerne. 

Læs mere om Goupil her>>

Twinca minidumper - Anker Bjerre A/S

TWINCA - ELEKTRISK MINIDUMPER

Med Twincas elektriske motorbører får du bæredygtig værdi for pengene. De elektriske minidumpere er - udover at være konstrueret med fokus på ergonomi, brugervenlig og sikkerhed - også udviklet med bæredygtighed for øje ift. de elektriske modeller. 
Twinca el-motorbører drives af et vedligeholdelsesfrit batteri, som eliminerer CO2-udledningen og derved bidrager denne modelserie til en mere miljørigtig løsning. 

Læs mere om Twinca her>>

Eco Weedkiller - Anker Bjerre A/S

ECOWEED KILLER - UKRUDTSBEKÆMPELSE MED VAND

ECO Weedkiller er 100% emissionsfri ukrudtsbekæmpelse - 100% elektrisk opvarmning af vand til over 100° for ukrudtsbekæmpelse og desinficering - uden brug af hverken benzin/diesel eller gift og pesticider! 
Eco Weedkiller er udviklet til nem og sikker brug, og allerede ét døgn efter brug, vil du kunne se effekten på ukrudtet. Efter behandling vil ukrudtet være helt dødt i løbet af 1-2 uger, og det kan derfor nemt fjernes f.eks. ved fejning eller ved at lade det naturligt blive ført tilbage til naturen som kompost. 

Læs mere om ECO Weedkiller her>>

STAMA ELDREVNE KØRETØJER

Maskinerne fra Stama er 100% eldrevne køretøjer, hvilket giver fordele af ingen udstødningsgasser samt mindre støj - til glæde for både brugeren samt nærmiljøet og omgivelserne. 
De elektriske køretøjer fra Stama er alsidige og innovative maskiner til primært kirkegårde, boligselskaber og grønne områder. I produktsortimentet findes Stama løvsuger og Stama el-trucks i forskellige størrelser - og alle med et stort tilbehørsprogram. 

Læs mere om STAMA her>>

Husqvarna Automower og batteriprodukter - Anker Bjerre A/S

HUSQVARNA AUTOMOWER & BATTERIPRODUKTER

Den nye Aspire-serie er et godt eksempel på Husqvarnas høje kvalitet, hvor et 18V batteri kan bruges til forskellige haveredskaber. Aspire™-serien er konstrueret med smarte detaljer for øje og gør havearbejdet nemmere og mere effektivt. Robotplæneklipperen giver dig en perfekt klippet græsplæne døgnet rundt, og med Automower® Connect-appen kan du nemt indstille klippetidsplaner og klippehøjde. Hækkeklipperens "bladopsamler" gør oprydningen nemmere, og batteristatus spores nemt direkte på håndtaget. Beskæresaksen er designet som et 2-i-1-redskab med en stang, der kan forlænges, til stigefri beskæring og stangsavning.
Husk at vi altid gerne hjælper med råd og vejledning - og installation ift. køb af robotplæneklipper. 

Læs mere om Husqvarna her>>

STIHL IMOW & BATTERISERIE

Med Stihl iMOW robotplæneklippere tilbyder vi en attraktiv finansieringsaftale - Stihl All Inclusive - der fungerer som mobilabonnement, billeasing og meget andet. Det betyder, at du kan nyde en flot, nyklippet plæne for en fast lav månedspris. Kontakt os for at høre mere om Stihl All Inclusive. 
Batterimaskinerne fra STIHL består af fire serier; AI linje, AK-system, AP-system og AS-system. Fælles for de fire batteriserier er maskiner, der er kraftige, komfortable og brugervenlige med lang levetid. Forskellen på serierne ligger i om du ønsker batteriprodukter til privat eller professionelt brug. 

Læs mere om STIHL her>>