Tilbage

Husqvarna 550XPG II motorsav 15" SP3

HQ9676909-35

Her er du garanteret er stærk og robust motorsav, der er let at manøvrere. Perfekt til fældning op opskæring af træer, samt krævende træpleje.

På lager (levering: 1-3 dage)
DKK 5.899,00
DKK 8.099,00

inkl. moms

Varebeskrivelse


Med denne Husqvarna 550 XP G Mark II, er du garanteret er stærk og robust motorsav, der er let at manøvrere. Det er en 50 cc motorsav med fantastisk ydeevne og skærekapacitet. Motorsaven er velegnet til fældning, afkvistning og opskæring af små og mellemstore træer,  og også mere krævende træpleje.

Det smallere design på kædesaven, samt et væld af smarte funktioner, gør arbejdet med saven mere effektivt, pålideligt og behageligt. Med opvarmede håndtag for øget komfort under kolde og fugtige forhold. 15″ .325″ 1.3mm SP33G

Cylindervolumen: 50.1 cm³
Effekt: 3.0 kW
Sværdlængde, min./maks. Longest: 50 cm
Vægt (ekskl. skæreudstyr): 5.5 kg

Leveres inkl. 15” sværd og kæde

Relaterede produkter


Stihl MS 194 TC-E Motorsav 30 cm

SI11372000318

Stihl MS 194 TC-E Motorsav 30 cm

STIHL MS 194 TC-E Top håndsav for arborister og specielt trænet til klatre-agnene i træer har mange gennemtænkte og praktiske detaljer, såsom kædevækslet med integrerede sværdmøtrikker og kædespændingen fra siden. Det gør arbejdet effektivt og behageligt på samme tid. MS 194 TC-E er en velafbalanceret motorsav, der viser dens styrke, når man beskærer grene og laver kronearbejde. En let motorsav, der er god i din hånd og er let at kontrollere. Alt træpleje fungerer, hvad enten det kommer fra en ski -lift eller klatring går hurtigt og nemt med denne lette benzin -drevne øverste håndsav.

Integrerede låsemøtrikker
Når du ændrer skæreudstyr, er låsemøtrikkerne altid tilbage, der er ingen risiko for, at du mister dem. Dette gør det lettere for dig som bruger.

Kædespænding fra siden
På næsten alle Stihl -motorsager (MS 170 undtagelser) strammes kæden på siden af ​​saven i sikker afstand fra de skarpe skære tænder. Sluk for motorsavet, og løsn på skruerne på kædedrevedækslet. Spænd kæden ved hjælp af en skruetrækker på kæde -tachor, mens du forsigtigt trækker kæden med den anden hånd. Enkel og sikker.

Kompensator
Stihl -kompensator, et kontrolsystem i karburatoren, som sikrer, at brændstofluftblandingen altid er optimal i forhold til, hvor snavset filteret er. Kompensatoren giver optimal effekt med lave emissioner. Først når du får en klar effekt af effekten er det tid til at rense filteret. Filterrensnings-intervaller er markant udvidet.

Servicevenligt luftfiltersystem
Luften er ren: Med luften til luftfilteret til at være i stand til at rengøre luftfilteret hurtigt og nemt med et enkelt håndtag.

2-mix-motor
Stihls brændstofeffektive 2-mix-motor med 1-I-4-kanalteknologi er meget kraftfuld og har en enorm trækkraft, mens brændstofforbruget er op til 20% lavere sammenlignet med StiHL 2-taktsmotorer uden 2-mix-teknologi.
Emissioner reduceres også med op til 50%. Det opfylder det europæiske udstødningsdirektiv EU II.

4-kanals teknologi
Brændstof/luftblandingen indsættes via 4 separate flush -kanaler i forbrændingskammeret. Forbrændingen er optimeret, og motorens effektivitet øges markant. Resultater: lavere brændstofforbrug, øget effekt, lavere spole -tab og lavere output af skadelige stoffer.

Antivibrationssystem
Stihls yderst effektive antivibrationssystem absorberer de farlige vibrationer fra motor og skæreudstyr, og maskinen er ergonomisk at arbejde med.

Easy2Start (E)
En spiralfjeder mellem linnedhjulet og krumtapakslen opbevarer energien og kompenserer spids toppe fra starttrækket. Det betyder, at du har kun brug for halv så meget strøm til at starte maskinen, og hastigheden i starttrykket kan reduceres med ca. to -tredjedele.

Stop -knapfunktion
Når motorsavet er slukket, vender gasstyringen automatisk tilbage til startpositionen takket være stopknapfunktionen. Maskinen er straks klar til start.

DKK 3.890,00 DKK 3.195,00

Inkl. moms

Se mere