Hold græsset kort i 2024

Vi hjælper dig med at holde græsset kort i 2024

Vi har udvalgt nogle af vores mest populære maskiner, som kan hjælpe dig godt på vej, når græsset skal slås – uanset om det er haveplæner eller store græsarealer, du skal omkring.

New Holland T6 metangastraktor - Anker Bjerre A/S

SIMPLICITY ZT 275 IS GRÆSKLIPPER MED BAGUDKAST - kr. 39.996,- ekskl. moms

Den super populære zeroturn Simplicity ZT 275 IS med et 48" klippebord med bagudkast.

Med det 122 cm fuldsvejste klippebord opnår du stor kapacitet og med bagudkastet kan klipperen skille sig af med store mængder græs. Derudover gør bagudkast det også muligt at køre tæt på forhindringer på begge sider af maskinerne.

Læs mere om græsklipperen her >>

New Holland T6 metangastraktor - Anker Bjerre A/S

SIMPLICITY REGENT SLT 110 PLÆNETRAKTOR - kr. 27.200,- ekskl. moms

Stærk plænetraktor med en 20 hk tocylindret V-motor, 107 cm klippebord og støbejerns foraksel. Venderadius på kun 36 cm.

Læs mere om plænetraktoren her >>

New Holland T6 metangastraktor - Anker Bjerre A/S

MOSSRIDER M75 - kr. 6.500,- ekskl. moms

Den velkendte og suveræn effektive mossrider - i en 75cm udgave, som kan trækkes af mindre havetraktorer, ATV'er og lignende. Samme kvalitet som de større modeller på 100 og 130cm. Kom og gør en rigtig god handel, eller giv os et kald. Kan sendes i hele landet.

Læs mere om maskinen her >>

New Holland T6 metangastraktor - Anker Bjerre A/S

FERRIS ZT 800 ISX GRÆSKLIPPER - kr. 75.000,- ekskl. moms

unik, patenteret, uafhængig affjedringsteknologi, iCD™ klippeteknologi, bagudkast og mulchkit og kraftig Hydro- Gear® transmission, Commercial-motor designet til Zero Turn klippere. Maskinen er kompakt og smidig - også på de trange steder. Kapacitet: 16.000 m2. Klippehøjde: 25 til 127 mm. Motor: B&S Commercial serie 27 hk V-Twin, benzinmotor med cyklonluftfilter.

Læs mere om græsklipperen her

New Holland T6 metangastraktor - Anker Bjerre A/S

HUSQVARNA RIDER 214C INKL. 94 CM KLIPPEBORD - kr. 19.196,. ekskl. moms

Effektiv Rider med 94 cm Combi-klippedæk, som giver mulighed for førsteklasses BioClip® og bagudkast. Stærk og stabil plænetraktor med høj brugervenlighed og god til at manøvrere. Knækstyringen og det frontmonterede klippedæk er ensbetydende med intuitiv brug, fremragende tilgængelighed under græsslåningen og giver et godt overblik over arbejdsområdet. Pedalstyret hydrostatisk gearkasse, nemt tilgængelige betjeningselementer og automatisk knivindkobling.

Læs mere om Rider 214c her >>

New Holland T6 metangastraktor - Anker Bjerre A/S

GREENBUSTER UKRUDTSBØRSTE PRO III - kr. 5.200,- ekskl. moms

Normalpris: 6.232. Greenbuster Pro lll er en professionel fliserenser, der fjerner ukrudt mellem fliser. Med fuld-svejst kraftigt chassis og galvaniseret konstruktion

Køb ukrudtsbørsten på webshoppen her >>