I privatfly til Belgien

I privatfly til Belgien

Det var en tidlig start på dagen, som en gruppe vestjyske landmænd med en særlig interesse i ny mejetærskerteknologi havde tidligere på måneden.

Anker Bjerre havde i samarbejde med J.Hundahl, Skjern Maskinforretning, Traktorgården Give og New Holland Agriculture arrangeret en eksklusiv tur med privatfly til Zedelgem i Belgien.

Der var samkørsel fra Anker Bjerre i Mejrup for de otte landmænd fra den del af forhandlernes områder, som havde bestilt en plads på turen. I selskab med to repræsentanter fra Anker Bjerre, Søren Romby og Karina Mattrup, blev der klokken 05.15 sat kurs mod Billund Lufthavn.

- Det plejer at være en god ting at tage kunderne med ned at se fabrikken, og vi så produktionen fra svejsning, samling af gearkasser og hele vejen. Det er første gang, vi gør det på den her måde, hvor vi selv står for det og har lejet et privat fly, så vi ikke har tidsrøveren med mellemlandinger og ventetid i lufthavne, fortæller sælger Søren Romby til Maskinbladet.

De 29 New Holland-entusiaster landede i Oostende Lufthavn, gik direkte ind i bussen og ankom på New Hollands fabrik i Zedelgem i Belgien, hvor man producerer mejetærskere, bigballepressere og snittere.

Det var hovedsageligt en mejetærsker, som var hovedmålet for turen. Nemlig det nyeste og største skud på stammen hos New Holland; CR11.

- De har lavet 22 CR11´ere, som skal køre i hele verden, og den vi kiggede på skulle til USA. Den er imponerende, og kunderne var også meget imponerede. Det var første gang, de så den rigtigt, hvor vi tog skærmene af og så, hvordan det hele var bygget, fortæller Søren Romby.

Det var CR11, der var hovedattraktionen, men turen bød også på en tur i fabrikkens showroom, hvor der er traktorer, finsnittere og pressere, så der var rig mulighed for dækspark.

- Og så fik vi alt det sociale i Brugge, hvor vi så byen og fik noget godt at spise og kom helt tæt på kunderne. Det kan bare noget, konstaterer Søren Romby.

Læs hele artiklen her:
New Holland-forhandlere fløj kunder i privatfly til Belgien for at se ny stortærsker