FTG - skovvogne & kraner

FTG har to linjer af skovvogne og kraner - som alle er bygget til hårdt arbejde i skoven, hvor enkelt og holdbart design er et kendetegn. 

FTG Källefall skovvogne og kraner - Anker Bjerre A/S

FTG Källefall skovvogne og kraner

Til den semi- og professionelle skoventreprenør vil FTG Källefall være den ideelle skovvogn. FTG Källefall er en let og stærk skovvogn, som udmærker sig til kørsel med store mængder træ. 
FTG Källefall skovvogne og kraner yder kvalitet og design til moderne skovbrug med en bred vifte af skovvogne, kraner, spil, gribere og perifert udstyr. Sortimentet omfatter skovtrailere/ skovvogne med lastkapacitet fra 3 tons og op til 12 tons. FTG Källefall kraner er tilpasset FTG Källefall skovvogne - og der findes et bredt udvalg af kraner med en rækkevidde fra 4,2 til 6,9 meter. 

Se udvalgte FTG Källefall skovvogne og kraner>>

FTG Moheda skovvogne og kraner - Anker Bjerre A/S

FTG Moheda skovvogne og kraner

Til den topprofessionelle skoventreprenør, som kører intensiv drift, er FTG Moheda-skovvognen det sikre valg. FTG Moheda skovvogne er konstrueret ekstra robuste og kan udstyres med 4WD, så arbejdet med store mænger tømmer bliver en leg. 
FTG Moheda skovvogne er udviklet til at modstå hårde forhold - med en gennemtænkt konstruktion, der gør det nemt at navigere i svært skovterræn. Moheda-programmet omfatter skovvogne og kraner til alle former for skovarbejde. 

Se udvalgte FTG Moheda skovvogne og kraner>>

 

FTG Mowi skovvogne og kraner - Anker Bjerre A/S

FTG Mowi skovvogne og kraner

Skovvognene fra FTG Mowi er bygget til hårdt skovterræn. Parallelkranerne fra Mowi er kraftfulde, hurtige, manøvredygtige og har et lavt olieforbrug.  

FTG Mowi har en bred vifte af skovvogne og kraner. Blandt sortimentet af skovtrailere/skovvogne spænder lastkapaciteten fra 9 tons til 14 tons. FTG Mowi kraner er tilpasset FTG Mowi skovvogne. kranerne findes i en rækkevidde fra 5,2 m til 9,4 m.

Se udvalgte FTG Mowi skovvogne og kraner>>

Kontakt vores specialist

Sælgere fra Anker Bjerre A/S

Anders Nielsen

Salgskonsulent

Speciale: Skov, Have, Park & Vej
Afdeling: Holstebro & Lemvig

Mobil: 3055 9780
E-mail: an@ankerbjerre.dk