• MailFacebook
Husqvarna Automowers

Husqvarna Automower - det sikre valg

Husqvarna Automower er markedets førende indenfor robotplæneklippere, og har været det i mange år.

Lader du en Husqvarna Automower slå græsset for dig sparer du ikke blot tid. Du får også en perfekt klippet græsplæne hver dag, uanset vejret. En Husqvarna Automower klipper uanset om det regner eller solen skinner, og resultatet bliver perfekt hver dag. Hos Anker Bjerre A/S følger vi udviklingen nøje - og vi har altid de nyeste robotplæneklippere fra Husqvarna i vores butikker i Lemvig og Holstebro. Årsagen til, at vi har valgt Husqvarna Automowers i vores produktsoritment er den, at Husqvarna er et kendt og stærkt brand, som er globalt trendsættende. Husqvarna har uden tvivl en Automower til ethvert behov - uanset græsplænens størrelse og terræn. Derfor er Husqvarna Automower ideelle til både private haveejere, men også til institutioner, kommuner, boligselskaber, kirkegårde og virksomheder med et behov for automatisk pasning af græsset. Se de forskellige Husqvarna Automower-modeller nederst på siden!

Nem installation - så er du HELT fri for at bekymre dig! 

Hos Anker Bjerre A/S tilbyder vi en komplet installation af din Husqvarna Automower på din matrikel. Vi riller kablerne ned i jorden og indstallerer robotplæneklipperen - så bliver det ikke meget nemmere. Vi sørger for at du er instrueret i brugen af din Husqvarna Automower, så du efterfølgende kan læne dig tilbage og lade plænen passe sig selv - med god samvittighed. 

Meget mere service - så du kan brugen tiden på det, du gerne vil!

Når du har købt en Husqvarna Automower oplever du automatisk høj brugervenlighed, og når du handler med Anker Bjerre A/S har du desuden mulighed for at tilkøbe en servicepakke, som gør det endnu nemmere at være haveejer! Vi tilbyder tre forskellige servicepakker - alt efter dit behov og alt efter hvor meget, du har lyst til at gøre på egen hånd. 

Automower servicepakkerne (Bronze, Sølv og Guld) inkluderer alt fra softwareopdateringer, udskiftninger af klinger og driftstest til vinteropbevaring, hovedeftersyn og installation af robotplæneklipperen. På den måde kan du forebygge nedbrud på robotplæneklipperen - og din Husqvarna Automower er klar til næste sæson, hvor græsset igen skal slås. 

Med vinteropbevaring sørger vi for at din robotpllæneklipper bliver efterset og rengjort inden vi sætter den på vores lagerhotel, hvor den er opbevaret under varme, tørre forhold. Har du valgt en Guld-servicepakke, aftaler vi - når næste års sæson nærmer sig - et tidspunkt for hvornår din Automower igen skal geninstalleres hos dig - så jobbet med at klippe græs kan sættes igang, og du igen kan nyde foråret og sommeren i ro og mag uden at tænke på græsplænen. 

Kort sagt - med Husqvarna Automower vil du opleve en helt ny græsplæne, der bliver plejet af en "god ven af familien".
En Husqvarna Automower er en investering, man ikke fortryder!

 

 • Anker Bjerre A/S

  Elkjærvej 110, Mejrup
  7500 Holstebro

  Tlf. 96 12 10 10
  info@ankerbjerre.dk
  Heldumvej 63
  7620 Lemvig

  Tlf. 97 82 03 44
 • Åbningstider
  Mandagkl. 07.30-16.30
  Tirsdagkl. 07.30-16.30
  Onsdagkl. 07.30-16.30
  Torsdagkl. 07.30-16.30
  Fredagkl. 07.30-16.30
  Lørdagkl. 09.00-12.00 (Lemvig-afd. er lukket)
  SøndagLukket
  Åbningstider
  Værksted
  Man-tors kl. 07.30-16.00
  Fredag kl. 07.30-15.00